За нас

Основната дейност на фирма Бул Билд БГ ЕООД е внос и търговия със строителни материали. Фирмата е създадена през 2011 г., като започва дейността си с извършване на строително монтажни работи по инфрастурни обекти в България. От началото на 2020г. поема дейността на фирма Gutta, като неин наследник на Българския пазар за строителни материали, като поема изцяло доставката и продажбите на техните продукти.

Фирма Бул Билд БГ ЕООД разполага с два декара закрита складова площ, в която подържа складови наличности от предлаганите продукти.

Част, от които са: поликарбонатни плоскости, плексиглас, студен асфалт, течни хидроизолации, битумни керемиди, рулони хидроизолации, геотекстил, дренажни мембрани, геосистеми и други видове строителни материали.

В нашия сайт ще намерите полезна информация и описание на предлагания от нас асортимент, с което да ви помогнем да направите правилния избор на строителни материали.

Също така чрез този сайт всички клиенти на фирмата, независимо дали са търговци, строителни фирми, монтажни бригади или крайни клиенти, могат да направят своята поръчка на желаните от тях продукти и да получат цялата им необходима информация за продукта като сертификати, инструкции за монтаж и всички сертификати за продуктите от които се интересуват.

Поддържаме богат асортимент от артикули на склад. Също така извършваме и доставки в кратки срокове на продукти извън продуктовата ни гама, в зависимост изискванията на нашите клиенти.

Основен приоритет на фирмата, е да отговори на потребителското търсене, като предложим голямо разнообразие на стоки на възможно най-ниски цени. Наши партньори са едни от най – големите производители в Европа.

Надяваме се, че ставайки наши клиенти ще оцените качеството и предимствата да се работи с фирма директен вносител.

Предварително Ви благодарим, че избрахте нас!